Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Nostrahannis

Cristian Bodea
De unde ştia domnul Klaus Werner Iohannis în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale că sunt foarte multe dosare ale unor politicieni mari în lucru la DNA? De unde ştia domnul Klaus Werner Iohannis, candidat PNL la prezidenţiale, că domnul Ponta va fi inculpat, scos din PSD şi scos din viaţă politică? Sunt declaraţiile lui din campania electorală. Lucru care se confimă azi. Un scenariu care se dovedeşte şi care ridică semne de întrebare asupra accesului PNL şi a lui Iohannis la dosarele DNA. Sunt semne de întrebare la care şi doamna Kovesi şi domnul Iohannis şi conducerea PNL trebuie să răspundă.
Nu putem uita că după alegeri, preşedintele Iohannis a anunţat că într-un an vom avea o nouă clasă politică, că mulţi dintre politicienii de vârf vor dipărea. De unde ştie preşedintele României, si mai înainte candidat la prezidenţiale, ce dosare are în lucru DNA? Să ne explice doamna Kovesi cât i-a dat raportul lui Iohannis preşedintele PNL şi când şi cum. Pentru că altfel nu avea cum să aibă acces la asemenea informaţii.
Este o dovadă clară că Iohannis şi Kovesi lucrează împreună, aşa cum sunt dovezi clare că DNA se ocupă doar de adversarii politici ai lui Iohannis. Nu putem accepta în această campanie electorală acest joc mârşav.
S-a intrat într-o nouă fază pe ”câmpul tactic”. Fiind timpul scurt până la alegeri, DNA a adoptat o nouă strategie: controlul judiciar şi interzicerea declarațiilor publice. Ceea ce înseamnă să neutralizezi un competitor politic în plină campanie electorală.
Nu îi iau apărarea lui Ponta, nu îi plâng de milă, nici celorlalţi care urmează. Ştim că urmează şi Tăriceanu şi Băsescu. Se ştie din iulie de ei, dar nu e corect. PER ar putea fi avantajat de scoaterea acestor lideri din joc, dar noi vrem o competiţie corectă şi cinstită. Nu vrem să câştigăm după ce alţii au fost omorâţi de bombardamentul DNA în favoarea lui Iohannis.
Între timp doamna Gorghiu stă liniştită pe banii pe care i-a făcut instruind angajaţii AVAS ca şi mediatori, cu ajutorul domnului Atanasiu. Lucru pe care doamna Kovesi nu vrea să-l cerceteze. DNA se ocupa doar de câţiva lideri. Asta e toată munca DNA.
Din păcate doamna Kovesi se dovedeşte a fi un instrument de poliție politică. DNA este ciocanul şi guvernul este secera cu care lucrează cei ce vor să pună mâna pe putere în România.
#protejamromania

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.