Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, despre înregistrările cu ea ajunse în spaţiul public: 'Sunt prelucrate'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, într-un interviu pentru Ziare.com, că, în ceea ce priveşte înregistrările, acestea sunt prelucrate, nu respectă cronologia şedinţei şi că apar cuvinte pe care nu le foloseşte.

„Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discuție pe care am avut-o în cadrul unei ședințe de lucru desfășurate în interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut. (...) Acea ședință a fost una de lucru, operativă, în care s-a discutat situația dosarelor aflate pe rolul unei secții a DNA. Nu s-au discutat chestiuni publice, ci anchetele și dosarele aflate în lucru. (...) Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut”, a declarat procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

„Ceea ce a apărut în spațiul public nici măcar nu respectă cronologia ședinței. Au fost amestecate fraze și propoziții dintr-o parte a ședinței, cu fraze și propoziții din altă parte. Și există expresii și fraze pe care nu le-am folosit”, susține șefa DNA, referindu-se la termeni precum ”manca-ți-aș", "curul pe dosare", "decapați".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.