Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea dării în plată, pe masa deputaților

wall-street.ro
darea in plata

Legea dării în plată a ajuns pe masa deputaților juriști. Comisia de specialitate ar putea discuta astăzi despre amendamentele controversate referitoare la Programul Prima Casă, dar și la  plafonul pentru creditele luate.

Comisia juridică a Camerei Deputaților ar putea discuta astăzi Legea dării în plată. Deputații trebuie să decidă ce vor face cu amendamentele controversate adoptate la Senat.

PNL va vota legea dării în plată, susţinând eliminarea programului Prima Casă de sub incidenţa acesteia şi renunţarea la plafonul de 150.000 de euro, a anunţat luni copreşedintele PNL Alina Gorghiu, afirmând că liberalii şi-au schimbat poziţia privind Prima Casă pentru a-i proteja pe consumatori.

Deși inițial a cerut eliminarea plafonului, Liviu Dragnea a revenit și a precizat că PSD vrea păstrarea plafonului.

''Sub nicio formă nu suntem de acord cu eliminarea unui plafon. (…) Eu cred că şi ei au susţinut aceasă lege din dorinţa de a rezolva o problemă socială, ori peste un anumit plafon nu mai putem discuta de cazuri sociale. Un împrumut de peste 1 milion de euro luat de cineva nu reprezintă un caz social.(…) cine a luat un astfel de credit înseamnă că s-a gândit că are de unde să îi dea înapoi. Sub nicio formă nu renunţăm la ideea pragului. Din câte am înţeles, dar în zilele următore o să avem mai multe informaţii, este vorba despre puţin peste 100.000 de beneficiari ai programului Prima Casă şi 300.000 şi ceva de mii de (alţi consumatori-n. r.)'', a susţinut liderul PSD, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.