Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, gata sa renunte la functie: Functiile sunt periculoase

periculos

PSD-ul se pregateste sa isi schimbe statutul si sa nu mai pemita membrilor sai sa detina simultan functii in partid si functii administrative. In acest context, liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor a anuntat ca este dispus sa renunte la sefia filialei PSD, in favoarea celeo de vicepresedinte de CJ. El a subliniat insa ca ambele functii sunt periculoase.

„La nivel naţional se lucrează la statut şi se doreşte separarea funcţiilor politice de cele administrative. Eu, funcţia politică nu mi-am dorit-o, am ajuns preşedinte într-o conjunctură pe care o ştie toată lumea. Deci, dacă se separă apele vreau să rămân cu funcţia administrativă până în 2016, după care mai vedem ce va fi. Însă, în lucru e clar: ambele sunt funcţii periculoase!”, a declarat Mircea Govor, potrivit Vocea Transilvaniei.

Întrebat despre persoana pe care o vede potrivită şi ar putea s-o propună fără ezitări la conducerea PSD Satu Mare, Mircea Govor nu a avut cuvinte de lauda pentru orice membru PSD, ba chiar a criticat aspru anumiti colegi, unii chiar parlamentari.

”În orice partid există o luptă pentru putere şi foarte mulţi vor să fie şefi. Eu nu ştiu cum e să-ţi doreşti asta pentru că nu am vrut să fiu şeful partidului. Acuma, nu-i o mare realizare să fii şef de organizaţie judeţeană, cum era pe vremuri! Eu l-aş vedea şi l-aş propune oricând pe Nicolae Bura, deoarece este un om care se pricepe la politică, nu este aventurier şi nu ia în glumă munca de partid. El este singurul care ar putea să preaia fără haos organizaţia judeţeană Satu Mare. Sunt şi alţi oameni valoroşi în partid, la fel cum sunt unii care ar fi în stare să fie preşedinţi de partid – dar nu vor! – şi alţii care ar vrea cu orice preţ, dar habar n-au. Între cei bine pregătiţi, dar care nu vor să fie, este Dorel Coica. Însă, el a spus că vrea să rămână în continuare cu funcţie administrativă. Între cei care vor dar nu pot, este deputatul nostru Octavian Petric. Din păcate, lui Tavi Petric îi lipsesc multe, aşa că dorinţa lui de-a fi şef de partid, nu-i decât o glumă proastă”,a mai spus Mircea Govor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.