Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Olt care a postat o poză cu Hitler a fost exclus din partid

Conducerea PSD Olt, întrunită de urgenţă joi seara, a decis excluderea lui Daniel Predoiu, în urma postărilor xenofob-rasiste şi antisemite făcute online.

Decizia de excluderea a lui Predoiu din PSD a fost luată după ce acesta a postat pe o reţea de socializare mesaje cu caracter xenofob - rasiste şi antisemite, se precizează în comunicatul PSD Olt.

Citește și: Un lider PSD a postat o poză cu Hitler! Liviu Dragnea vrea să-l EXCLUDĂ

"Forurile de conducere judeţene ale Partidului Social Democrat Olt s-au întrunit de urgenţă (...) şi au hotărât, cu unanimitate de voturi, excluderea din rândurile Partidului Social Democrat Olt a domnului Daniel Predoiu. Această decizie a fost adoptată la solicitarea organizaţiei PSD Caracal, cea care a propus excluderea acestuia. Hotărârea a fost luată în urma postărilor xenofob - rasiste şi antisemite făcute de către acesta pe o reţea de socializare online. Organizaţia PSD Olt se dezice şi condamnă în totalitate astfel de acţiuni şi solicită chiar organelor abilitate să ia măsurile ce se impun dacă, în urma verificărilor, se constată că legea a fost încălcată", se mai arată în comunicatul citat.

Citește și: Imagini noi cu Mircea Băsescu înregistrat de clanul lui Bercea Mondial / VIDEO

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că Daniel Predoiu, membru al Organizaţiei Olt, va fi exclus din partid, după ce a postat pe o reţea de socializare mesaje antisemite şi xenofobe declarându-se un admirator al lui Adolf Hitler.

Totodată, Dragnea a avertizat că în cazul în care organizaţia de la Olt nu îl va exclude pe Predoiu, acest lucru va fi făcut de structurile centrale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.