Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, DESFIINŢAT în direct: 'I s-a umflat capul. Se crede Napoleon'

captura TV
Dragnea Grindeanu

Afirmaţii extrem de dure în direct la România TV. Liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost desfiinţat pur şi simplu de fostul preşedinte, Traian Băsescu. Actualul senator i-a luat apărarea lui Sorin Grindeanu şi spune că PSD ar face cea mai mare greşeală să schimbe actualul guvern.

Citeşte şi: Traian Băsescu FACE PRAF întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Donald Trump: 'O PROSTIE expandată'

"O prostie. Nu e niciun motiv pentru schimbarea guvernului. Economia merge singură. Că premierul se numeşte Grindeanu sau Dragnea, dacă dai bani la populaţie, creşte economia prin consum. Grindeanu e mai prudent decât demagogia PSD-ului. grindeanu şi ministrul de Finanţe nu se aruncă înainte într-un bazin fără apă. După 2-3 ani vine criza şi trebuie să vină un guvern de dreapta", a spus Băsescu.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

Fostul preşedinte a continuat ofensiva la adresa social democraţilor, dar Liviu Dragnea a fost cel vizat direct. "Aşa e în PSD. Până nu se mănâncă unii pe alţii, nu se lasă. E un meniu ca la PSD. Îşi mănâncă liderii şi îi distruge. Dacă Grindeanu rămâne un an premier, devine lider PSD şi Dragnea nu va suporta asta.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Nu ei s-au umflat în pene că să semneze parlamentarii legea salarizării? Guvernul ar trebui lăsat. Spun conform programului de guvernare toţi propagandiştii. parcă e o convenţie internaţională. Vor să meargă înainte până la prăbuşire. Lui Dragnea i s-a umflat capul şi se crede un soi de Napoleon al României", a încheiat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.