Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea ia atitudine în cazul arhivelor SIPA: 'Apar multe probleme'

Dragnea Grindeanu Tariceanu

Scandalul arhivelor SIPA trece la un alt nivel. Liderul PSD, Liviu Dragnea ia atitudine şi anunţă ce trebuie să se întâmple pentru a se rezolva problemele. Dragnea e total împotriva topirii arhivelor.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

"Sunt total împotriva topirii arhivei SIPA. E o bucată importantă din istoria României. Nu trebuie să se dea publicităţii picanterii. Ne trebuie un mini CNSAS la Ministerul Justiţiei. Să ne dea posibilitatea nouă cetăţenilor sau instituţiilor să vedem dacă deciziile unor magistraţi au fost influenţate de informaţii compromiţătoare", a spus Dragnea la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Vezi şi: Se pregăteşte remanierea? Ce mesaj îi transmite Liviu Dragnea lui Sorin Grindeanu

Dragnea are şi soluţii pentru rezolvarea arhivelor, dar anunţă că se pot începe şi urmăriri penale. "Ministerul Justiţiei şi noi să gândim un sistem. Dacă un magistrat care e în funcţie şi a fost influenţat sau şantajat să găsescă o manieră să iasă din sistem. În mod normal, Guvernul poate desecretiza săptămâna viitoare totul.
Dacă sunt fapte grave, de ce să nu se înceapă o urmărire penală? Nu a apărut întâmplător subiectul SIPA", a spus Dragnea care s-a referit şi la ceşebra declaraţie a lui Robert Cazanciuc cu becul ars.
Citește și: PRO TV trebuie să-i plătească DESPĂGUBIRI unei profesoare: Postul a difuzat imagini cu ea în timpul unui act sexual / VIDEO 18+

"Am vorbit astăzi cu Robert Cazanciuc. Nu ştiam ce a declarat. A venit la partid să discutăm şi mi-a zis despre acest subiect că s-a spart un bec. Am zâmbit. Nu e ceva serios. Mi-a susţinut serios că psta e adevărul. Eu sper să iasă la iveală multe informaţii. Apar multe probleme. Nu or fi doar fumigene. E greu să cred că nu s-au copiat documente. Dacă se topeşte, cine a copiat de acolo are şi mai multe atuuri", a încheiat şeful PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.