Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, replică pentru Dacian Cioloș: anunță DEZVĂLUIRI majore/VIDEO

dragnea ciolos

Premierul Dacian Cioloș a declarat că județul Teleorman, județul controlat de Liviu Dragnea are cea mai mare rată a sărăciei din România. Liviu Dragnea a venit cu cifrele oficiale și arată că Teleormanul este departe de a fi cel mai sărac județ al României.

Citește și: SURSE - SONDAJ intern al PNL: cifra care SCHIMBĂ radical soarta alegerilor

Citește și: EXCLUSIV - Verdictul experţilor CNATDCU: Kovesi NU a plagiat

”Iniţial n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui premier în funcţie. Ca să fii premier şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că nu s-a mai întâmplat vreodată în lume şi nu s-a mai întâmplat vreodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat, m-aş fi aşteptat ca domnul Cioloş să spună adevărul. Eu nu cred că domnul Cioloş are habar ce înseamnă asistaţi social.

Şi cei de la PNL merg pe această idee, că în Teleorman sunt cei mai mulţi asistaţi social. Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asiataţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judeţe în faţă până la Teleorman.

Nici la persoane cu dizabilităţi Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova. Ce ar trebui să facem noi în viziunea lui Cioloş şi a celor de la PNl cu persoanele cu dizabilităţi.? Ei spun aşa: nu trebuie să votaţi PSD pentru că ei au în judeţe respective multe persoane cu dizabilităţi. Să-i omorâm? Dumneavostră traduceţi din română în română? Noi vorbim de un om care minte cu neruşinare. Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc. Nici la cel mai mic salariu, nici la cel mai mic venit pe cap de locuitor.

Mergând pe această logică, cam jumătate din România îi deranjează pe aceşti oameni. Ei n-au înţeles, din păcate, că românii nu mai vor să fie dezbinaţi. Stilul acesta, în care instiugă tinerii împotriva bătrânilor, pe cei angajaţi al buget, pe cei angajaţi al stat, aceşti oameni nu înţeleg că românii vor să fie uniţi. Oamenii simt în mod organic că e bine să fim uniţi, când văd ce se întâmplă în Europa. Să mai spun puţin despre Teleorman, un judeţ în care m-am născut, m-am format şi pe care îl iubesc. Nu iubesc mai mutl decât România, dar e pe locul doi.

Nici nu știu dacă ei înțeleg. Sunt profund dezamăgit de cum se comportă Dacian Cioloș și o să spun mai multe despre Cioloș după alegeri. Nu am vrut să folosesc astfel de informații în campania electorală, dar voi vorbi mai multe despre Dacian Cioloș după aceste alegeri”, a declarat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.