Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea trage un semnal major: 'Alegerile vor fi blocate din cauza STS!'

gandul.info
dragnea dna

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a manifestat îngrijorarea faţă de modul de funcţionare a noului sistem introdus pentru votare de Autoritatea Electorală Permanentă şi STS. Prezent, marţi, la Târgovişte, liderul PSD a spus că mai mulţi colegi din ţară i-au semnalat că există riscul ca sistemul să se blocheze.

''Nu ştiu dacă vor fi incidente, dar am vorbit cu foarte mulţi colegi din ţară, primari în special, care sunt foarte îngrijoraţi de funcţionarea noului sistem introdus de Autoritatea Electorală Permanentă şi STS. Există riscul foarte mare să se blocheze în anumite secţii de vot votarea. Bineînţeles, cei de la PNL, care nu pot veni în faţa oamenilor cu ceva proiecte serioase, am primit informaţii din mai multe locuri, că vor să îşi mobilizeze membri de partid să blocheze anumite secţii de vot, în speranţa în care sistemul respectiv se defectează pentru a nu permite accesul altora'', a afirmat Dragnea.

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

Liderul PSD a mai spus că autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru a preveni acest tip de incidente.

''Noi am cerut, prin reprezentanţii noştri, instituţiilor statului, autorităţilor, Guvernului care organizează şi Autorităţii Electorale Permanente să ia măsuri şi să se pregătească pentru astfel de incidente. Alt tip de incidente sper să nu fie, sper ca acest Guvern, care a avut ca principal obiectiv organizarea alegerilor, să fie în stare să le gestioneze'', a precizat Liviu Dragnea.

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi prevenirea votului multiplu presupune o reţea formată din tablete şi alte dispozitive pentru secţiile de votare din ţară. Conectate la internet, la o reţea securizată de STS, pe aceste tablete se vor transmite în timp real datele votanţilor. Astfel, unitatea centrală va putea compara informaţiile cu cele venite de la celelalte secţii de votare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent, marţi, la Târgovişte, unde a efectuat o vizită la Complexul Turistic de Nataţie, investiţie cu fonduri europene aflată în derulare, şi a susţinut o conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL uriaș cu Johnny Depp: Ce dezvăluie Amber Heard, soția care a depus actele de divorț

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.