Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură grea pentru Victor Ponta: este TRĂDAT de un om apropiat/VIDEO

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, primește o lovitură foarte grea de la un om considerat un apropiat de-al său, Eugen Teodorovici. Deși mulți se așteptau ca Teodorovici să facă parte din tabăra Ponta-Grindeanu, acesta a anunțat că va vota moțiunea de cenzură și aspus că politica ”nu se face pe prietenii.

Citește și: Răzbunarea lui Liviu Dragnea împotriva susținătorilor lui Sorin Grindeanu: L-a lăsat fără funcție

”Trebuie să înceteze această criză politică pentru că noi politicienii, cei care am fost aleși în Parlament, să putem avea un Guvern validat de partidul sau de către coaliția care a câștigat în decembrie alegerile (...) Eu sunt de părere că orice discuție despre PSD trebuie purtată în interiorul partidului. Deja această dispută între membri PSD, dusă între membri PSD și Guvern, nu cred că este normală, pentru că la Guvern trebuie să fie un loc de unde se guvernează o țară întreagă și nu poate un loc de unde să se prezinte păreri sau opinii despre discuțiile din cadrul partidului”, a declarat Eugen Teodorovici.

Întrebat despre relația de prietenie care îl leagă de Victor Ponta, Teodorovici a spus că are o relație bună atât cu Ponta, cât și cu Grindeanu, dar că politica nu se face pe prietenii.

”Nu se amestecă aceste lucruri. Politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe principii foarte clare, sănătoase”, a spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.