Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri contrafăcute, de aproape o jumătate de milion de lei, descoperite într-un container în Portul Constanţa Sud Agigea

mascati_perchezitii_95629700

Mai multe colete cu ţesătură, în valoare de aproape o jumătate de milion de lei, au fost confiscate de poliţişti dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, mărfurile respective fiind contrafăcute şi destinate unei societăţi comerciale din judeţul Neamţ. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinaţie o societate comercială din judeţul Neamţ, la activităţi participând şi poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi reprezentanţi ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în container mai multe colete cu ţesătură, în total 1.391 de metri liniari, marfa respectivă fiind contrafăcută. Bunurile, în valoare de 450.000 de lei, au fost confiscate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.