Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele lui Klaus Iohannis riscă să apară într-un SEXGATE internațional: oamenii plasați de servicii lângă președinte (presă)

www.presidency.ro
Klaus Iohannis summit NATO

Numele președintelui Klaus Iohannis ar putea să apară într-un sexgate internațional, din cauza oamenilor plasați de SPP în apropierea președintelui. Jurnalistul Cătălin Tache scrie în Național că SPP-istul care conduce efectivul ce-l protejează pe Iohannis a fost implicat într-un scandal, pentru că i-ar fi făcut avansuri sexuale unui înalt oficial al ONU, pe care era desemnat să-l protejeze.

Citește și: Klaus Iohannis a SEMNAT decretul: veste URIAȘĂ pentru toți elevii de liceu

Culmea este insa ca toti cei care au calcat pe becul sexual, si inca la acest nivel international, in loc sa fie aspru sanctionati, asa cum s-a cerut de catre Organizatia Natiunilor Unite, cu care SPP-ul are un vast protocol de colaborare, au fost avansati drept aghiotanti la importanti demnitari romani! Iar cel putin in cazul „Operatiunii Bogdan”, consilierii presedintelui Romaniei pot foarte lesne verifica,  dupa cum se pare ca au si facut-o de altfel, daca unul dintre sepepistii respectivi a fost trimis si este in serviciu si in prezent chiar in „inelul unu”, asigurandu-i protectia insusi sefului statului. In timp ce celalalt a fost trimis la „obiectivul” Laura Codruta Kovesi, dar asta este deja cu totul alta poveste. Si tot Klaus Iohannis ar trebui sa afle si el daca nu cumva antemergatorul din partea SPP a importantei vizite facute la New York este colonelul Darius Strete – Ascariu (asta ca sa-i dam ambele nume, sa nu fie vreo confuzie dupa schimbarea oficiala a identitatii), cunoscut in tot serviciul drept „Coldica”, pentru ca ar fi chiar finul fostului director adjunct al SRI, generalul Florian Coldea.


Dar relatiile de cumetrie au mai putina importanta acum decat faptul ca si Strete – Ascariu, nimeni altul decat comandantul Unitatii de Interventie Antiterorista din cadrul SPP, cel care a asigurat protectia vizitei presedintelui in SUA ar fi fost la randul lui nu doar acuzat de hartuirea unui inalt demnitar strain, incident grav in urma caruia ar fi primit o interdictie de cinci ani la toate misiunile ONU.

Si uite cum, daca nu afla la timp, seful statului se poate trezi oricand, fara voia sa, intr-un imens scandal sexual si diplomatic deopotriva, pentru ca este inconjurat doar de SPP-isti implicati in astfel de anchete internatioanle. Dar, totusi, chiar sa-i fi trimis „total dezinteresat” si intamplator Lucian Pahontu in preajma presedintelui tocmai pe acesti ofiteri care, in loc sa fie supusi Consiliului d ejudecata, aspru sanctionati si cel mai probabil dati afara din sistem, au primit astfel o nesperata sansa sa se reabiliteze? In fata cui…? Mai ales ca ultima misiune „pe persoana fizica” a lui Strete – Ascariu, el neavand astfel de atributii in fisa postului este tocmai sa afle sursele „hemoragiei” de informatii care zgaltaie conducerea SPPde atata vreme…

Sigrid Kaag

Diplomata germana Sigrid Kaag, nascuta in orasul olandez Rijswijk este unul dintre cei mai apreciati inalti functionari ai Organizatiei Natiunilor Unite. De altfel, din data de 17 ianuarie 2015 aceasta indeplineste chiar functia de Coordonator Special al Natiunilor Unite pentru Liban, una din tarile cele mai „sensibile” de pe intreg globul.  Iar pentru acest post a recomandat-o si functia anterior indeplinita cu brio, intre 16 octombrie 2013 si septembrie 2014,  cea de reprezentant al Secretarului General al Organizatiei Natiunilor Unite in Siria, in cadrul misiunii pentru controlul si distrugerea armelor chimice din aceasta tara macinata de un sangeros razboi civil.  Perioada in care, pe cand se afla la post, Sigrid Kaag, o specialista a ONU in problemele tarilor arabe s-ar fi plans de comportamentul neadecvat al sefului echipei SPP trimise, culmea, chiar sub auspiciile ONU, pentru a o proteja pe aceasta. Iar una dintre principalele acuze aduse „team leader” –ului Stere- Ascariu pare sa fi fost tinuta provocatoare a acestuia, in bermude, in fata diplomatului german, mai ales ca Sigrid Kaag respecta in toate momentele codul vestimentar adecvat intr-o tara precum Siria. Iar totul ar fi culminat cu un episod bahic din noaptea Revelionului 2013-2014, dupa care la sediul general al Organizatiei Natiunilor Unite s-a primit o informare detaliata in acest sens. Si daca cei de la ONU s-au aratat neinduratori in acest sens, CSAT-ul nostru putand lesne verifica sanctiunea existenta pe numele „team leader”-ului echipei SPP si daca fotografia acestuia este taiata cu rosu in computerele departamentului care raspunde de securitate,  la noi lucrurile par sa fi stat cu totul altfel…

Dansul de Revelion …

Pentru ca ofiterul a carui cariera in mod normala ar fi fost „out sistem” dupa sesizarile ONU a fost „recuperat” de Lucian Pahontu, ca si in „cazul Bogdan” si a celorlalti „bad boys” din SPP, care au fost „sanctionati” prin trimiterea lor pe langa cei mai importanti demnitari ai statului roman.

Insa de o „atentie” cu totul deosebita pare sa se bucure in ultima vreme chiar seful statului, cel in jurul caruia a fost creata o adevarata „retea paianjen”, daca este sa ne luam doar dupa cele patru sepepiste postate la usa biroului sau, de aghiotantii prelucrati informativ si, ca sa dam un ultim exemplu, de „Coldica”, antemergatorul vizitei prezidentiale in SUA. Si asta dupa ce o comisese cu sticla de coniac Jidvei, luata de pe masa sub ochii nauciti ai ofiterilor americani ai Secret Service care asigurau paza membrilor familiei lui Donald Trump in tara noastra. Asa ca tinand cont de dimensiunile acestui incident international, poate reusesc si oamenii presedintelui sa afle daca pe numele lui Strete –Ascariu exista si alte raportari si informari, privind „boacanele” comise de acesta, cum ar fi petrecerea traditionala din noaptea de 31 decembrie 2013 spre 1 ianuarie 2014, in care, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi invitat la dans chiar demnitarul ONU pe care trebuia sa-l protejeze? Sau cum, in urma misiunii din Beirut, Liban, in care s-a afisat in bermude si tricou i-a fost atrasa atentia supra acestei tinute necorespunzatoare si s-a introdus apoi si prelucrat „dress code”. De asemenea, se poate lua si firul informarilor despre petrecerile bahice din tarile arabe, in urma carora team-leader-ul Strete-Ascariu le-ar fi cerut celorlati luptatori care nu au nicio vina penjtru comportamentul sefului lor sa-l duca in camera, el nemaifiind pur si simplu in stare! Ca si sensibila ancheta interna cu privire la incidentul declarat al parasirii misiunii in urma unui schimb de focuri cu rebeli sirieni.  Asa ca, daca seful statului vrea sa afle cine ii asigura „24 din 24”, peste tot unde se deplaseaza, protectia fizica si mai ales informativa, nu are decat sa ceara documentele ONU si SPP cu privire la aceste incidente… Asta ca sa nu le publicam noi, fiind totusi vorba de niste documente strict secrete, la nivel international

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.