Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă PRO TV execută silit o firmă

juriu romanii au talent

Un star de la ProTV este implicat în insolvenţa unei firme importante din Sibiu. Vedeta a luat o decizie extrem de importantă.

Florin Călinescu este implicat în procesul de insolvenţă al firmei Dafora Group SA Sibiu. Firma lui Călinescu a demarat procedurile de executare silită a bunurilor DAFORA GROUP SA, acestea au fost suspendate (de instanţă) la un moment dat, dar la ora actuală “executorul judecătoresc poate continua executarea silită a bunurilor imobiliare care au garantat executarea contractului de credit, urmărind cu prioritate stingerea creanţei pe care o deţine creditoarea FLORIN CĂLINESCU MEDIA COMPANY IMPEX SRL”, după cum se precizează în documentaţia depusă la Dosarul nr.835/85/2016. Considerând că această executare ar putea duce la valorificarea imobilelor la preţuri inferioare celor de piaţă, DAFORA GROUP SA a solicitat aplicarea Legii 85/2014, anunţă supervizor.ro.

Citeşte şi: SCANDALOS Un primar PNL a produs un accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei

Firma lui Călinescu nu este singurul creditor important al companiei lui Gheorghe CĂLBUREAN, datoriile totale ale DAFORA GROUP SA fiind aproximate la 22,89 milioane lei. Interesant este faptul că, spre deosebire de alţi creditori, FLORIN CĂLINESCU MEDIA COMPANY IMPEX SRL nu a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă (nu avea niciun interes, urmărea executarea silită), dar a declanşat-o, obligând debitoarea să se ceară singură în insolvenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.