Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Tăriceanu, înapoi în PNL? „Instituţia cenuşei în cap funcţionează”

tariceanu iohannis

Însă numai pentru cei care nu au făcut un rău prea mare liberalilor. Ideea îi aparţine lui Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL şi primar al Timişoarei. În calitate de lider al PNL Timiş, Robu a primit zilele acestea o lovitură dură: unul dintre cei trei parlamentari PNL din judeţ a anunţat că pleacă la Partidul Liberal Reformator. Este vorba despre senatorul Petru Ehegartner.

Instituţia cenuşei în cap funcţionează pe toată planeta. Nu pot să mă pronunţ eu acum ce s-ar întâmpla. În orice caz, nici în Timiş, nici în altă parte, nu vor fi primiţi oameni care au făcut rău PNL-ului în mod voit mai sus de un anumit prag al răului acceptat”, a declarat Robu.

Întrebat dacă oamenii care au plecat acum câţiva ani din PNL pentru a forma PLD nu se numără printre cei care au făcut un mare rău partidului, Robu a nu a reuşit să explice exact ce anume îi diferenţiază pe aceştia de oamenii lui Tăriceanu. „Am spus, e o limită. A fost o luptă politică. Şi noi am fost critici, foarte critici cu PDL-ul, şi PDL-ul a fost foarte critic cu PNL-ul, dar nu au fost consecinţe, prin plecarea unuia sau a altuia. În fine, politica e cel mai greu lucru şi lăsăm pe seama analiştilor şi a dumneavostră, a jurnaliştilor, să interpretaţi ce se întâmplă pe scena politică”, a mai declarat liderul PNL Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.