Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în PNL: Un primar important a fost condamnat la închisoare cu EXECUTARE

puscarie

PNL e în stare de șoc după ce unul dintre primarii săi importanți a fost condamnat la ani grei de închisoare. Achitat în primă instanță, primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, a fost condamnat la închisoare cu executare, astăzi, de judecătorii Curții de Apel Constanța, într-un dosar în care era judecat pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Conform portalului instanțelor de judecată, Gheorghe Hânsă a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în ceea ce privește mai multe acte adiționale încheiate între Consiliul Local Cernavodă și SC Concer Plus SRL.

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

În același dosar, judecătorii i-au condamnat și pe Marin Cadiu, Margareta Cileagă la câte 3 ani de închisoare cu suspendare, în timp ce Tiberiu Marius Hânsă și Mihai Adam au primit tot câte 3 ani de închisoare, însă aceștia își vor executa pedepsele în regim de deținere.

Gheorghe Hânsă, de 70 de ani, aflat la al treilea mandat de primar al orașului Cernavodă fusese avizat, recent, de organizația județeană a PNL Constanța, pentru o nouă candidatură la alegerile locale din iunie 2016.

"Conform Statutului PNL, Gheorghe Hânsă îşi pierde calitatea de membru al partidului. Candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Cernavodă va fi Liviu Negoiţă. Acesta va fi validat în prima şedinţă a Biroului Politic Local a PNL Cernavodă", a menţionat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

Citește și: O profesoară a șocat când s-a dezbrăcat pe net: Ce a decis conducerea școlii / FOTO HOT

În 2014, Judecătoria Medgidia i-a achitat pe inculpați, fiind judecați pentru delapidare, după ce primarul orașului Cernavodă ar fi prejudiciat orașul cu aproape 3 milioane de lei.Este vorba de proiectul privind lucrările la șoseaua de centură a orașului care, cu complicitatea celorlalți inculpați, ar fi fost câștigat de fiul edilului. Curtea de Apel Constanța a decis, acum, schimbarea încadrării juridice, din delapidare în abuz în serviciu în formă continuată, dispunând condamnarea primarului la închisoare, cu executare.

Citește și: DEMISIE cu SCANDAL la Antena 3: Acuzații grave la adresa unei vedete

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.