Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care i-a oferit ultimul premiu Stelei Popescu, detalii ȘOCANTE din seara galei mondene

www.observator.tv
Stela Popescu

Cu mai puțin de 48 de ore înainte de a deceda, Stela Popescu participase la o gală mondenă unde a primit premiul pentru ”Femei de Succes 2017”. Cel care i-a înmânat premiul a fost Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, iar acesta ne-a precizat că încă din seara aceea i s-a părut că Stela Popescu este total schimbată și incoerentă.

Citește și: Detalii ȘOCANTE care au prevestit moartea Stelei Popescu: Ce au văzut vedetele la marea actriță cu câteva ore înainte de a muri / VIDEO

”Asta am văzut, că era cam incoerentă, pe scenă. Am pus pe seama organizatorilor că au fost niște probleme. Nu a venit mașina la timp, că nu a venit o coafeză. Ea pe scenă a și spus că până au venit ei s-a machiat, s-a culcat la loc și s-a mai machiat o dată, dar totul era incoerent.

Comportamentul era ca și cum ar avea un atac vascular cerebral, asta mi-au spus oameni care se pricep, ulterior. Atunci, toată lumea a pus-o pe seama vârstei.

Ea când a venit s-a așezat la masă cu Monica Anghel, au vorbit, au râs, adică nu te gândeai că ar avea așa ceva.

Am crezut că este supărată, am zis că a și băut un pahar mai devreme, am pus pe seama supărării cu organizatorii, pe seama vârstei. Apoi am aflat că nu au avut deloc băutură la masă.

Inclusiv șoferul povestea că ea a avut niște chestii, nu mai recunoștea casa, pe unde este. I-a dat cheile, apoi mai căuta să i le mai dea încă o dată. Acum, după ce s-a întâmplat le legi, dar atunci totul o puneai pe seama vârstei. Chiar și șoferul care a dus-o acasă spunea că era incoerentă, dar a pus-o pe seama vârstei, a oboselii”, a precizat Dan Cristian Popescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Viceprimarul Sectorului 2 ne-a explicat că inclusiv șoferul care a dus-o acasă pe Stela Popescu a povestit că tot drumul aceasta a fost incoerentă.

”Organizatorii galei m-au întrebat dacă doresc să înmânez premierul doamnei Stela Popescu. Totul s-a petrecut atunci, pe loc, nu a fost ceva programat. Normal că am acceptat, pentru mine a fost o onoare să înmânez acest premiu doamnei Stela Popescu. Dumnezeu să o odihnească!”, a mai spus Dan Cristian Popescu.

Mai jos ultimele imagini cu Stela Popescu, de la gala mondenă:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.