Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Guvernarea PSD-ALDE deschide noi șantiere ca să sape după șpagă'

partidul ecologist

"Toate partidele care s-au perindat pe la guvernare au rămas corigente la capitolul infrastructură. Corupția și indicațiile de peste graniță, pe care politicienii le-au respectat cu sfințenie, au adus România într-un top rușinos: fiecare cetățean are alocați doar 3 cm de autostradă.

Recordul negativ pălește în fața ambiției demnitarilor care vor să-și întărească pozițiile în fiefuri cu orice preț. Ca dovadă a puterii lor, au căutat să le treacă autostrada prin faţa porţii şi pentru asta au sacrificat alte lucrări care putau fi finalizate.

Citește și: ALERTĂ - Petre Roman pierde DEFINITIV procesul cu ANI pe incompatibilitate

Ba să fie „Autostrada Olteniei” și să treacă prin Târgu- Jiu ca să se mândrească și Victor Ponta cu ceva, ba să-i spună "Valahia Expres", dar să ajungă neapărat la Alexandria ca să-i înflorească afacerile lui Liviu Dragnea.

Între timp s-a molipsit și Sorin Grindeanu de boala colegilor din partid. Vrea și el autostrada lui. Să plece de la Timișoara și să ajungă până la Pancevo (Serbia). Și uite așa finanțarea se va muta de la alte lucrări pentru că, nu-i așa, premierul vrea și el să-și lege numele de un proiect măreț.

Dacă ar fi doar un joc al orgoliilor, poate că nu ar fi atât de grav. Cunoscându-i însă pe social-democrați, am convingerea că la mijloc sunt comisioane grele. Nu le mai pot lua din vechile lucrări, așa că sapă noi șantiere în căutare de șpagă.", s-a arătat într-un comunicat remis Știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.