Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a bătut palma cu Mircea Geoană: Alianță pentru ÎNFRÂNGEREA PSD

PNL

Preşedinţii filialelor municipale ale PNL şi PSRO Deva au semnat luni un protocol prin care se obligă să susţină, în comun, candidatul liberalilor în cursa electorală pentru câştigarea funcţiei de primar al municipiului Deva, la alegerile parţiale din 5 noiembrie.

Protocolul are efecte şi în Consiliul Local Deva, unde PNL şi PSRO vor deţine majoritatea, cu 11 consilieri locali, scrie agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Tudose, indicații pentru o bancă românească! Pentru ce ar trebui să lupte

Actualul viceprimar al municipiului Deva şi preşedinte al filialei judeţene PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, a anunţat că nu va candida pentru funcţia de primar şi că îl va sprijini, în campania electorală, pe candidatul PNL, Florin Oancea.

"Am discutat cu domnul Oancea mai multe proiecte pe care le-am început în calitate de viceprimar şi pe care PSRO doreşte să le continue alături de noua administraţie. Este vorba de modernizarea transportului local şi trecerea la autobuze electrice, modernizarea iluminatului stradal şi a Pieţei Cetate, atribuirea de terenuri pentru tinerii care doresc să-şi construiască o locuinţă, construirea unei parcări supraetajate la spitalul judeţean. Cred că împreună putem câştiga alegerile la Deva", a spus viceprimarul Răzvan Mareş.

Citește și: EXCLUSIV! Guvernul a MINȚIT toți studenții – păcăleală cu legea în față

La rândul său, candidatul PNL a apreciat că majoritatea creată în CL Deva va permite dezvoltarea proiectelor necesare pentru oraş, menţionând, în perspectiva câştigării alegerilor, că deja a început lucrul la proiecţia de buget pe anul 2018.

"Scopul nostru este ca forţele de dreapta să câştige alegerile parţiale. Va fi o colaborare fructuoasă, iar lucrurile se vor schimba în bine. Îmi doresc ca municipiul Deva să redevină un oraş dinamic", a afirmat Florin Oancea.

Citește și: Laudă SPLIT TVA, dar nu o adoptă: Cine sunt membrii Guvernului care își protejează firmele de acest sistem

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Deva a fost viceprimar al localităţii în perioada 2008-2010. În anul 2012 a demisionat din PNL pentru a candida ca independent la Primăria Deva, iar în anul 2016 a fost desemnat să reprezinte ALDE în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului. În luna iulie 2017, Oancea a depus o nouă adeziune la PNL, iar Biroul Politic i-a aprobat revenirea în partid.

Partidele politice se pregătesc de viitoare alegeri locale pentru Primăria Deva după ce fostul edil Mircia Muntean (PSRO) a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, în data de 24 aprilie 2017.

Citește și: Decizie radicală a ministrului Agriculturii! Pe cine vrea să „CUREȚE” de datorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.