Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția face PRĂPĂD în rândul infractorilor: anunț de ultimă oră al IGPR

renasterea.ro
politisti

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 145 de persoane şi au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, a informat duminică Poliţia Română.

Citește și: SURPRIZĂ în PSD: Un deputat anunţă că va candida la prezidenţialele din 2019

Citește și: CUTREMUR în Biserica Ortodoxă: Managerul Episcopiei Tomisului și o CĂLUGĂRIȚĂ au fost REȚINUȚI


Potrivit unui comunicat de presă transmis de IGPR, în perioada 14 - 21 iulie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 145 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 31 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 114 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar. 

Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, în patru cazuri, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a arestării preventive, iar în trei situaţii a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare. 

De asemenea, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în două cazuri, cu măsura arestului la domiciliu, în opt cazuri, cu măsura arestării preventive, într-o situaţie cu condamnare cu executare, iar într-un caz cu condamnarea cu suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.