Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Sunt consecvent, îl votez pe Grindeanu la conducerea ANCOM

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Deputatul Victor Ponta precizează că el va fi consecvent şi astăzi îl votează pe fostul premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), informează news.ro.

“Astăzi, eu am venit să fiu consecvent, să fiu serios, spre deosebire de mulţi dintre cei din sală. Îl votez pe Sorin Grindeanu pentru funcţia de la ANCOM, l-am votat şi pentru funcţia de prim-ministru, am votat şi împotriva moţiunii de cenzură. Sigur că îmi pare rău şi îmi e greu să mă uit în ochii colegilor mei de la PSD, care acum trei luni au votat să-l dea jos pentru că e securist, că e cârpă, că trădător, cum zicea domnul Dragnea şi acum, după trei luni, au descoperit că nu mai este nici securist, nici trădător, nici nimic şi e bun de preşedinte la ANCOM”, a declarat Victor Ponta.

În opinia sa, Grindeanu chiar e bun de preşedinte la ANCOM.

”Eu îl votez cu convingere, dar totuşi nu se poate să ne batem joc de oameni în felul ăsta (...). Să-l văd şi eu pe domnul Dragnea cum votează, după ce, acum trei luni, tot aici în sală spunea că Grindeanu e securist, trădător”, a mai spus Ponta.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni marţi în şedinţă comună pentru a-l numi pe fostul premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), dar şi pentru a prelungi termenul până la care comisia de achetă privind alegerile prezidenţiale trebuie să depună raportul.

Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu a fost avizat pe 24 octombrie, cu 15 voturi ”pentru”, 7 voturi ”împotrivă” (PNL şi USR) şi o abţinere (PMP), de către comisiile de specialitate ale Parlamentului pentru a prelua funcţia de preşedinte al ANCOM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.