Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăriile PNL susțin Programul „Fiecare Copil în Grădiniţă”!

content-image

Începând cu semestrul al doilea al acestui an, fiecare copil din familiile sărace va avea o şansă în plus de a merge la grădiniţă, ca urmare a aplicării Legii 248/2015 la nivel naţional.

La inițiativa Ovidiu.Ro, Partidul Național Liberal a susţinut şi promovat în Parlament programul prin care copiii care provin din familii cu un venit mai mic de 284 de lei pe membru să beneficieze de un tichet în valoare de 50 de lei. Aceşti bani vor putea fi folosiţi pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de igienă, îmbrăcăminte şi rechizite.

Primăriile PNL vor participa activ la buna desfășurare a programului în teritoriu, astfel încât colaborarea între serviciile sociale ale primăriilor și școli să se desfășoare eficient, în interesul direct al copiilor beneficiari.

În acest moment sunt peste 111.000 de copii cu vârste cuprinse între trei şi şase ani care ar putea beneficia de acest program.

Prin această lege se încurajează prezenţa copiilor la grădiniţă, integrarea lor în societate și diminuarea inegalităților sociale, în condițiile în care, în România, doi din trei copii din familiile sărace NU merg la grădiniţă.

 

Raluca Turcan

Vicepreședinte PNL

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.