Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza METEO: Cum arată vremea în acest weekend

meteo

Astazi vine caldura si va ploua doar pe suprafete mici. Vantul va fi mai intens in Moldova si pe crestele montane. Maximele termice vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius.

In Dobrogea si in Baragan asteptam mult soare si briza activa pe litoral. Temperaturile vor fi in crestere usoara fata de ieri si vremea va deveni calduroasa cam peste tot.

Se mai incalzeste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Atmosfera va fi insorita vantul se va inteti din cand in cand si dupa pranz se vor inregistra pana la 32 de grade Celsius.

Tragedie în Capitală: O femeie a ars de vie în propriul apartament

In nordul Moldovei si in Bucovina se va incalzi usor. Maximele ajung pana la 31 de grade; nu sunt semne de ploaie, asa ca ziua va arata foarte bine.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vor perioade cu soare dar si innorari si ploi pe arii restranse.Se mai incalzeste si aici si dupa pranz se vor inregistra pana la 29 de grade Celsius.

In vestul tarii se face mai cald: temperaturile urca spre 31 de grade. Atmosfera va fi insorita si e posibil sa vina ploi pe suprafete restranse in Crisana si in zona de munte.

In tinuturile centrale asteptam vreme foarte placuta, cu soare, cativa nori de decor si temperaturi placute. Dupa pranz se vor inregistra pana la 30 de grade Celsius.

In sud-vestul tarii mai cresc putin temperaturile si vremea va deveni calduroasa. Soarele va straluci nestingherit pe cer si  doar in zona de munte pot sa cada cateva ploi. Maximele termice vor ajunge pana la 33 de grade Celsius in sudul Olteniei.

Si in tinuturile sudice aceeasi situatie; mult soare, se incalzeste si dupa pranz termometrele vor indica 32 de grade Celsius.

In Bucuresti, se face mai cald. Astazi atmosfera se incinge din nou si se insenineaza. Maxima termica va atinge 32 de grade la umbra.

Motivarea judecătorilor în dosarul Craiovei:Acuzaţii dure la adresa lui Dragomir şi Mircea Sandu

La mare, asteptam vreme buna si din ce in ce mai calda. Cerul va fi curat, briza placuta si temperaturile urca spre 30 de grade pe plaja si in jur de 24 in apa marii.

La munte se anunta vreme in incalzire si destul de mult soare. Totusi, dimineata in masivele vestice sunt posibile cateva ploi, relatează Pro Tv.

Sambata, caldura se instaleaza cam peste tot, iar prin sud avem din nou atmosfera fierbinte. In Lunca Dunarii se pot depasi 35 de grade. Aversele pot veni dupa pranz prin vest, nord-vest si centru.

Duminica se face si mai cald. In sudul extrem, disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile salta din nou peste 35 de grade. Norii apar mai mult pe la munte.

Caldura mare avem si luni. Se ingusteaza intervalul maximelor. Ploile de vara, scurte si locale, vin dupa amiaza in Carpati si prin sud-vest.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.