Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Iohannis sustinut de "cel care s-a raportat la romani ca la niste ANIMALE"

iohannis

Dintre toti popularii carora le-ar fi putut cere sprijinul, Iohannis l-a ales tocmai pe Elmar Brok, cel care s-a raportat la romani ca la niste animale, sunt afirmatiile transante pe care le face purtatorul de cuvant al PSD Dan Sova.

El considera ca Iohannis din dorinta de a arata ca beneficiaza de sprijin extern a gafat apeland la europarlamentarul PPE care a cerut amprentarea romanilor care vor sa intre in tarile europene.

"Intr-o incercare evidenta de a arata ca are si sprijin extern, Klaus Iohannis a facut o noua gafa afisandu-se alaturi de europarlamentarul german Elmar Brok, cel care la inceputul acestui an a cerut ca romanii imigranti sa fie amprentati in Uniunea Europeana.

Dintre toti reprezentantii popularilor europeni care l-ar fi putut sustine, Iohannis l-a ales tocmai pe cel care i-a dispretuit si umilit public pe romani, sugerand ca acestia sa fie tratati precum niste animale. Acesta este respectul pe care il afiseaza Klaus Iohannis fata de romani, aliindu-se cu un asemenea personaj care ne dusmaneste? Chiar si daca europarlamentarul Elmar Brok este singurul politician din strainatate care il sprijina pe Iohannis, candidatul PDL-PNL nu are voie sa se alieze cu acesta, nu dupa cum ne-a umilit. Iohannis ori gandeste precum Elmar Brok despre romani, ori acesta a facut o noua mare gafa!", conchide Dan Sova intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.