Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD scoate 10.000 de oameni în stradă: 'Pentru Grindeanu, pentru Liviu Dragnea'

miting PSD

După mitingul de Piteşti, care a strâns peste 6000 de oameni, PSD pregăteşte o manifestaţie similară în Târgovişte. Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a anunţat că social-democraţii vor să scoată 10.000 de oameni în stradă.

"Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00-11.00 Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la Primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului, poliţie judeţeană, locală, jandarmerie, am făcut solicitări şi la direcţia de sănătate publică. Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetăţeni fără funcţii politice sau administrative care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiilor judeţene să luăm o atitudine faţă de ce se întâmplă azi în România, să organizăm un miting", a declarat Ţuţuianu.

Vezi şi: Şeful Comisiei SRI, despre ORDINUL lui Dragnea: 'Nu trebuie să-mi spună nimeni ce am de făcut'

Vezi și: Șefa UNJR confirmă întâlnirea cu Sorin Grindeanu. Ce spune despre funcția de ministru al Justiției

Întrebat dacă există aprobare pentru miting din partea conducerii centrale a partidului, Ţuţuianu a declarat că nu este nevoie de aşa ceva. Evenimentul nu va fi unul anti-Iohannis, a mai precizat liderul PSD, ci unul pro-Grindeanu şi pro-Dragnea.

"Nu am avut nevoie şi nici nu o să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide în limitele legii şi ale statutului cum se raportează la un eveniment politic. Mitingul va fi unul prin care vom exprima o poziţe faţă de susţinerea Guvernului, a conducerii partidului, a programului de guvernare. Nu e anti, e pentru Grindeanu, pentru Liviu Dragnea, pentru programul nostru de guvernare", a mai precizat Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.