Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, analiza discuției lui Klaus Iohannis cu Donald Trump: 'E una istorică. Nu mă așteptam'

Klaus Iohannis Donald Trump

Radu Tudor, jurnalistul de la Antena 3, a făcut analiza declarațiilor făcute de Donald Trump și Klaus Iohannis după discuțiile de la Casa Albă. Tudor a remarcat o afirmație istorică a președintelui american și faptul că România a ieșit câștigată după această întâlnire.

”Este una istorică. România are o șansă incredibilă să fie la Casa Albă când Trump afirmă că el și SUA sprijină aplicarea articolului 5 din tratatul NATO, lucru care nu a mai fost spus de președintele american. Întrega omenire stătea cu sufletul la gură după ce declarase în timpul campaniei electorale și după zvonurile ce au urmat. Nu mă așteptam să fie atât de multe lucruri pozitive pentru România.”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

În ce-l privește pe președintele Iohannis, ”am remarcat o prestație foarte bună, temele abordate, modul cum s-a exprimat, iar din punctul meu de vedere a câștigat foarte mult în această seară inclusiv de la cei care îl critică”, a adăugat Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.