Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Benitez continuă pe banca clubului britanic Newcastle United

fotbal tv

Clubul britanic Newcastle United, retrogradat în liga secunda din Anglia la finalul sezonului, a anuntat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, ca antrenorul spaniol Rafael Benitez a semnat un contract pe trei sezoane si va ramâne pe banca echipei pâna în 2019.

În vârsta de 56 de ani, Benitez a început sezonul pe banca echipei Real Madrid, fiind numit antrenor principal la Newcastle în luna martie a acestui an, cu obiectivul de salva echipa de la retrogradare. Cu tehnicianul iberic pe banca, Newcastle a câstigat doar trei din cele 10 meciuri disputate, terminând sezonul pe locul 18 în Premier League, la doua puncte de locul 17, cel care asigura ramânerea în Premier League, loc ocupat de rivalii de la Sunderland.

Rafa Benitez, care a preluat echipa de la Steve McClaren, avea o clauza în vechiul contract care ii permitea sa plece de la Newcastle daca echipa retrograda, dar a ales sa semneze o noua întelegere, valabila pâna în 2019.

"Sunt extrem de încântat sa ramân la Newcastle. Dragostea pe care am simtit-o din partea fanilor a avut o influenta decisiva în alegerea pe care am facut-o, iar la fel de influenta a fost si relatia mea cu Lee Charnley, directorul sportiv, si toti angajatii clubului", a spus Benitez, conform site-ului oficial al lui Newcastle, informeaza Mediafax.

Chiar daca nu a putut salva echipa de la retrogradarea în Championship, Benitez le-a câstigat încredera fanilor si oficialilor clubului datorita performantelor aratate de echipa sub comanda sa. Cu antrenorul spaniol pe banca, Newcastle a avut o serie de sase meciuri consecutive fara înfrângere si a terminat sezonul cu o victorie în ultima etapa, scor 5-1, împotriva lui Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.