Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului Godină: 'Voi merge până la capăt'

marian godina

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului-scriitor Marian Godină. După ce a anunţat că-şi dă demisia din cauza presiunilor şi umilinţelor la care este supus de şefi, acesta a devenit subiect de ştiri la nivel naţional, iar fanii de pe reţelele de socializare au început să semneze petiţii şi să se mobilizeze pentru proteste. Între timp, acesta a anunţat că nu mai demisionează şi promite dezvăluiri.

Vezi şi: Polițistul Marian Godină își dă DEMISIA: Care sunt motivele ce au provocat revoltă pe internet

"Nu am să demisionez. Sunt mai bine acum când am aflat că mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci alții. Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face. Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!

Mai am multe de spus! Şefii mei de la Braşov au dat-o azi la întors cum au putut, neştiind că întâmplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit să fie ultima lor problemă, e un caz minor.

Urmează altul, pe care nu îl vor putea întoarce nicicum, pentru că nu obişnuiesc să arunc vorbe aiurea, fără să ştiu că nu pot demonstra ce zic. În plus, şi colegii mei mă susțin şi se bucură de ce se întâmplă la Braşov.

Mâine vor avea o zi şi mai grea! Mult mai grea!!! Sunt curios ce comunicat vor da mâine. Vă repet, eu sunt bine! Vă mulțumesc încă o dată!", a scris poliţistul pe Facebook.

Vezi şi: Celebrul polițist Marian Godină, denunț pe Facebook: Cum vor șefii să-l pedepsească e revoltător

***

O echipă a Direcţiei de Control Intern din Poliţia Română s-a deplasat, marţi, la Braşov pentru a verifica situaţia semnalată de poliţistul Marian Godină, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţistul de Rutieră, care a publicat recent o carte în care povesteşte despre peripeţiile din trafic, a scris pe pagina sa de Facebook că în urma unui incident din trafic, în care a oprit o maşină în care se afla Directorul Crucii Roşii din Braşov, a avut probleme cu superiorii săi, care l-au acuzat că nu s-a prezentat şi că ar fi avut un "ton arogant".

În urma acuzaţiilor, mama sa a ajuns la spital în stare gravă, iar acum poliţistul spune că vrea să-şi dea demisia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.