Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică dură pentru Victor Ponta: 'Minte de un an şi jumătate. M-a ameninţat cu puşcăria'

victor ponta dna

Victor Ponta nu iese în presă în ultima vreme, dar atacă şi contraatacă pe facebook. Fostul premier l-a făcut praf pe liberalul Ludovic Orban după ce PNL l-a anunţat ca şi candidat al partidului la Primăria Capitalei.

"Eu nu am facut nicio plangere penala - a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si un Raport bazat pe sute de documente!!! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea receptionarii lucrarilor!!! Dar e absolut normal - pe cine intereseaza un prejudiciu pt Statul Roman de 250 milioane de Euro?!? Un fleac ! Si pe cine intereseaza faptul ca in baza documentelor aprobate personal de Dl Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade ( firma Dlui Iordache) , evident fara licitatie, cu doua saptamani INAINTE sa se aprobe de catre Guvern indicatorii tehnico-economici ( adica cea mai directa si clara ilegalitate pt care orice functionar ajunge in maxim 3 zile direct la "racoare")! Da, iata ca PNL a inteles "mesajul strazii" si a pus candidat la Bucuresti un politician nou si fara pete, un tanar imaculat!!! Pai Busoi era cam de 10 ori mai bun. Eu zic să facă alegeri în zece tururi", a spus Ponta pe facebook.

Citeşte şi: Miliardarul Ion Ţiriac şochează din nou: Întâmplarea care uimeşte o lume întreagă

Ludovic Orban nu a mai suportat şi i-a răspuns dur fostului premier. "Îi cunosc atitudinea față de mine. O atitudine irațională, care nu este întemeiată pe niciun fel de motiv. Dacă ar fi citit Raportul Corpului de Control, care nu era în subordinea mea, ci a domnului Victor Ponta, ar fi văzut că numele meu nu apare în niciun document legat de construcția drumului DN 67C, cunoscut Transalpina. Minte! A mințit de 1 an și jumătate pe această temă, numită contractul Transalpina, și în mod evident toate declarațiile lui Victor Ponta pe această temă nu au la bază niciun document(…).Aceste declarații ale domnului Ponta sunt din categoria manifestărilor domniei sale față de mine(…). Sunt amenințat și de domnul Ponta și de domnul Sebastian Ghiță cu pușcăria. Nu cred că Victor Ponta mai are credibilitatea pentru a putea acuza pe cineva, evident fără nicun fel de probă", a tunat Orban la Antena 3.

Vezi şi: Ion Cristoiu are o ipoteză incendiară despre Dacian Cioloș și binomul SRI - DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.