Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu, scrisoare deschisă către Iohannis și Cioloș: 'Gândiți la rece, cât e cald'

turcescu basescu

Robert Turcescu ar face orice pentru a crește în sondajele de opinie. Candidatul PMP la Primăria București, fost jurnalist înainte de a recunoaște că a fost ofițer acoperit, a inventat o scrisoare deschisă către președintele și premierul României. Turcescu spune că este îngrijorat de soarta bucureștenilor din cauza RADET.

”SCRISOARE DESCHISA

Domnule Presedinte Klaus Iohannis,

Domnule Prim-Ministru Dacian Ciolos,

Slava Domnului, nu sintem pe picior de razboi, dar sintem la doar citeva luni distanta de un adevarat dezastru: un milion si jumatate de bucuresteni ar putea ingheta in iarna anului 2016 in propriile apartamente conectate la sistemul centralizat de incalzire gestionat de RADET.

Citește și: Acesta e cel mai tare imn al unui partid politic din România / VIDEO

Criza financiara fara precedent in care se afla Regia de Termoficare Bucuresti face imposibila in acest moment nu doar functionarea propriu-zisa a acestei entitati economice, dar anuleaza in cel mai propice moment din an orice lucrare de interventie, intretinere, revizie si reparatii a sistemului care alimenteaza cu apa calda si caldura majoritatea locuitorilor Capitalei Romaniei.

Nu sint bani, nu exista vointa politica pentru rezolvarea acestei adevarate crize de sistem si, mai ales, nu exista competenta manageriala si administrativa la nivelul Primariei Capitalei si al Ministerului Energiei pentru a solutiona o problema dincolo de agenda campaniei electorale in care ne aflam in aceste zile.

Vorbim, totusi, de Capitala Romaniei, orasul care da acestei tari cel mai mare procent din produsul intern brut.

Citește și: Sora lui Jean de la Craiova, legături cu Dorin Cocoș: Ce a spus fostul soț al Elenei Udrea la DNA

Ce vina au bucurestenii ca ani de zile la conducerea RADET niste politruci nevolnici deghizati in administratori ai orasului au adus in faliment sistemul centralizat de incalzire? Ce vina au bucurestenii si angajatii RADET ca vreme de aproape trei decenii infrastructura de termoficare a Capitalei a fost lasata sa putrezeasca ajungind azi in situatia critica de a ameninta viata locuitorilor acestui oras pe timp de iarna?

Poate nu va pasa, domnilor, dar ar trebui sa va ingrijoreze! Pentru ca in aceasta iarna, a anului 2016, daca nu se vor gasi masuri urgente de stabilizare a situatiei, pe linga bucurestenii din apartamentele inghetate bocna se va intra intr-o criza teribila pe toate palierele: vor fi scoli, spitale si institutii publice care nu vor mai putea functiona din cauza sistarii agentului termic!

Citește și: Acestea sunt profețiile bibilice care prevestesc islamul

Insist sa intelegeti ca TREBUIE sa va implicati in rezolvarea conflictului ELCEN-RADET.! Va rog sa intelegeti ca RADET are nevoie urgenta de fonduri pentru a face macar reviziile necesare programate in aceasta perioada din an. Vreau sa intelegeti ca aceasta scrisoare deschisa e rezultatul unor discutii punctuale si aplicate cu angajatii si sindicalistii RADET si ca nu constituie un banal apel electoral.

Trag acest semnal de alarma si va adresez aceasta scrisoare deschisa pentru ca Bucurestiul este azi un oras abandonat de administratorii lui, iar situatia speciala in care se afla RADET reclama masuri exceptionale.

Fara urma de ironie, spun apasat ca ar fi necesara convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru analizarea acestei situatii avind in vedere ca Bucurestiul se afla la distanta a doar citeva luni de o posibila situatie de criza fara precedent: un milion si jumatate de oameni prizonieri ai frigului in propriile apartamente.

Citește și: De la 1 iulie, pungile de plastic vor fi interzise: Cu ce vor fi înlocuite

Va rog sa ginditi la rece acum, cit inca e cald afara.

Cu ingrijorare,

Robert Turcescu”, e scrisoarea candidatului PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.