Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România TV îşi pierde una dintre vedete: 'Închei acest capitol'

romania tv

România TV şi-a pierdut una dintre vedetele postului. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute pe blogul personal de către Ionela Năstase. Jurnalista nu mai realiza emisiuni la România TV încă de la începutul acestui an, dar abia astăzi a venit şi anunţul oficial. Ionela Năstase nu pleacă, cel puţin deocamdată, la o altă televiziune, dar şi-a lansat propria afacere.

Citeşte şi: Jandarmul rănit în Piaţa Victoriei, MUTILAT pe viaţă: 'A rămas cu o GRAVĂ sechelă'

"Scriu aceste rânduri pentru că le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au ținut companie, seară de seară, în fața televizorului și, de ceva vreme deja, mă întreabă de ce nu mai apar. La începutul anului, am luat o pauză de reflecție. După cinci ani la acest post, am simțit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, așadar, acest capitol din viața mea. Au fost cinci ani cu bune și rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relații amicale cu oameni de calitate și am descoperit noi oportunități.

Citește și: Bill Gates lansează un avertisment FĂRĂ PRECEDENT: Vor muri zeci de milioane de oameni / VIDEO

Un proiect important, de suflet, mă așteaptă acum. Sper să-l duc la bun sfârșit. În plus, am devenit propriul meu șef într-o firmă de comunicare și PR. Aviz, amatorilor! Nu spun adio televiziunii… cine știe?! Poate peste un timp ne revedem “pe sticlă”! Stimați telespectatori, vă mulțumesc pentru audiențele din toată această perioadă! De asemenea, le mulțumesc din suflet colegilor! Pentru tot!", a scris Ionela Năstase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.