Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii sunt amânaţi pentru operaţiile de transplant, de la Viena

ebihoreanul.ro
florian bodog

Românii care au nevoie de un transplant de plămâni nu mai sunt primiţi la una dintre cele mai apreciate clinici din Europa. O spun bolnavii, dar şi fostul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu. E o reacţie la scandalul din toamnă, când managerul Spitalului Sfânta Maria şi primarul Capitalei l-au acuzat pe Voiculescu de direcţionarea pacienţilor către clinica din Viena. Fostul ministru îi va da în judecată pe cei doi, după ce ieri actualul ministru i-a dat dreptate.

Bolnavii care au nevoie de transplant se plâng că Spitalul AKH din Viena nu-i mai pune pe listele de aşteptare, cum s-a întâmplat ani de zile. În toamna anului trecut, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost acuzat că nu finanţează Spitalul Sfânta Maria, aşa încât românii să poată fi operaţi acasă, conform TVR.

Ieri însă, Florian Bodog, noul ministru al Sănătăţii, i-a dat dreptate lui Vlad Voiculescu. Este declaraţia care l-a convins pe fostul ministru să-i dea în judecată pe managerul Spitalului Sfânta Maria şi pe primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.