Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scurgeri din PSD: 3 vicepreședinți pleacă la Tăriceanu

PSD

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea au demisionat marţi din funcţiile de partid, iar doi dintre aceştia vor să adere la ALDE, a declarat Dumitru Lovin, unul dintre demisionari, care este şi preşedinte al organizaţiei seniorilor social-democraţi vâlceni.

"Nu ne-am regăsit în PSD, am încercat să avem un cuvânt de spus dar nu am reuşit. Am considerat că PSD este un partid care are suficiente resurse proprii pentru a aborda aceste alegeri. Remus Grigorescu şi cu mine am decis să continuăm alături de ALDE drumul nostru politic. Remus Grigorescu va prelua organizaţia municipală şi va fi candidatul ALDE pentru Primăria Râmnicului. Ne pare rău, dar nu am avut altă soluţie", a declarat Lovin.

Citește și: ALERTĂ NUCLEARĂ la granița Belgiei cu Germania: Panică totală din cauza teroriștilor

Acesta a precizat că va prelua funcţia de copreşedinte interimar ALDE Vâlcea şi că, în cursul săptămânii, cu ocazia vizitei copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Remus Grigorescu va fi desemnat oficial candidat al ALDE pentru Primăria Râmnicului.

Cel de-al treilea vicepreşedinte al PSD Vâlcea care a demisionat, Adrian Buşu, a declarat pentru AGERPRES că îşi va înainta demisia din ambele funcţii, inclusiv cea de purtător de cuvânt al partidului.

Citește și: TERIFIANT Momentul exploziei de la metroul din Bruxelles / VIDEO

"Îmi voi duce până la capăt mandatul de consilier judeţean, mai multe nu spun. Există viaţă şi după politică", a completat Buşu.

Situaţia din PSD Vâlcea a devenit tensionată în momentul în care, în urmă cu o lună, conducerea centrală a partidului a decis să-l numească pe fostul democrat-liberal Romeo Rădulescu drept candidat la Primăria Râmnicului, fapt care a generat un val de nemulţumiri şi demisii.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Tragedia din Bruxelles surprinsă de camerele de luat vederi / 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.