Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Securitate maximă la virilitatea lui Borcea: Tratament sub pază

borcea

Securitate maximă la virilitatea fostului şef al lui Dinamo, Cristi Borcea. Bomba lansată de fotomodelul Valentina Pelinel, care a anuţat că este însărcinată şi toată lumea a arătat cu degetul spre Cristi Borcea, a coincis cu ceva probleme de sănătate ale fostului acţionar dinamovist, care a fost internat la Spitalul Floreasca. Tratamentul la care a fost supus a fost unul de... maximă siguranţă.

Citeşte şi: O nouă lovitură a procurorilor DNA: Un primar mai stă 30 de zile după gratii

Ca o coincidenţă bizară, marţi s-au petrecut două evenimente - unul mai important ca altul - în existenţa recentă a lui Borcea. Dimineaţă a fost scos din Arestul Central al Poliţiei Capitalei şi internat la Secţia Cardiologie a Spitalului Floreasca, iar câteva ore mai târziu, cea despre care se spune că-i este amantă, Valentina Pelinel, a anunţat că e însărcinată cu un băiat, se pare, al lui.

Citeşte şi: Război total între PSD şi Gabriel Oprea: Nu mai e cale de întoarcere

În plin scandal amoros declanşat de fotomodel pe Facebook, sensibila inimă nu i-a jucat nici o festă, pentru că specialiştii au ţinut tot timpul situaţia sub control. În plus, poliţiştii care-l au pe semnătură au declanşat procedurile, legale de altfel, pentru ca nimeni să nu se poată apropia de el şi, mai ales, de patul virilului Borcea.

În toate cele patru zile, dar mai ales în cele trei nopţi, un poliţist a locuit în aceeaşi rezervă cu omul de afaceri al cărui somn a fost vegheat, astfel, nonstop şi nu l-a păzit de la uşă sau într-o cameră alăturată, cum se întâmplă în alte cazuri. Ieri, la prânz, după vizita medicului curant, Borcea a fost externat. La cererea sa, se spune, poliţiştii de la escortă au recurs la o stratagemă în care au folosit două dube şi l-au “extras” pe o uşă laterală a spitalului. Mai mult, cei care l-au consultat au decis ca omul de afaceri să nu fie încătuşat deoarece branulele de pe mâni nu s-ar “asortat” cu cătuşele, spun cei de la libertatea.

Citeşte şi: Strigător la cer: Un primar a decis să desfiinţeze un liceu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.