Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şedinţa CExN al PSD: Dan Şova se căieşte şi nu prea

sova psd

Liderii PSD ajung rând pe rând la partid, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Analiza alegerilor, stabilirea datei Congresului şi situaţia guvernării sunt principalele subiecte pe ordinea de zi. S-ar putea pune însă şi problema excluderii unor lideri ai partidului.

Dan Şova este unul dintre cei vizaţi de excludere. Acesta l-a atacat dur pe Liviu Dragnea după alegeri şi i-a cerut demisia. "Poate am dat prea repede acee declaraţii, dar nu cred că au făcut rău partidului", a declarat Şova, care afirmă că nu cere excluderea lui Dragnea din partid.

Cu o zi înainte de şedinţă, a apărut un zvon conform căruia Şova nu a fost invitat la şedinţa CExN. Şova a declarat joi că autosuspendarea din partid a fost valabilă doar până la prima şedinţă a CExN al PSD.

Şova s-a declarat de acord cu Victor Ponta în privinţa Congresului - acesta ar trebui organizat anul viitor, "undeva în martie". Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de Cătălin Ivan, europarlamentar şi preşedinte PSD Sector 1, şi el pe lista celor vizaţi de o posibilă excludere din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.