Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune

cfrcalatori-ro

Premierul Marcel Ciolacu cere companiei CFR Călători „servicii mai bune pentru români” și arată că toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor trebuie să intre într-o reorganizare pentru o eficiență mai mare.

 

„Știu de la ministrul Grindeanu că așteptăm noile trenuri, care sunt primele cumpărate după treizeci și ceva de ani. Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune pentru români. (...) Am înțeles că e an electoral, am înțeles că trebuie să cerem bani încontinuu de la Guvern, am înțeles că vrem prime... E cazul să ne uităm și la ce se întâmplă pentru români”, spune Marcel Ciolacu, citează Mediafax.

El afirmă că Guvernul a fost un partener corect cu toate companiile.

„Cred că toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor trebuie să intre într-o reorganizare și să avem o eficiență mai mare. De fapt, toată România trebuie să treacă prin acest sistem”, încheie Ciolacu.

Cuantumul compensației alocate în 2024 companiei CFR Călători reprezintă aproximativ 47 % din necesarul fundamentat, a anunțat marți compania de stat, potrivit căreia acest lucru va duce la un dezechilibru în bugetul de venituri și cheltuieli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.