Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, mesaj pentru spectatorii romani: Apeciez enorm ca pierdeti nopti pentru meciurile mele

Instagram
Simona Halep

Simona Halep va participa saptamana viitoare la turneul de la Miami (se va desfasura in perioada 21 martie - 2 aprilie), competitie din categoria "Premier Mandatory". Pana la startul intrecerii de la Key Biscayne, jucatoarea nascuta la Constanta a tinut sa le transmita un mesaj fanilor ei. "Apeciez enorm ca pierdeti nopti pentru meciurile mele, chiar daca in ultima perioada nu prea mai castig", a precizat, printre altele, Halep.

"Back in business. Nu dau atentie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag mereu mesajele voastre pozitive si vreau sa va spun ca apreciez enorm faptul ca imi sunteti mereu alaturi, ca pierdeti nopti pentru meciurile mele chiar daca nu castig in ultima perioada. Sunt si perioade grele in viata unui sportiv, insa sunt foarte bine altfel si incerc sa imi regasesc pe teren forma cea mai buna. Insa trebuie rabdare si timp...Va multumesc din nou pentru sustinere" - Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep se va afla pe tabloul principal de la Miami Open, competitie unde in 2016 a ajuns pana in faza sferturilor - a fost invinsa de Timea Bacsinszky.

Competitia de categorie "Premier Mandatory" se desfasoara pe hard, are premii totale in valoare de $6,993,450, iar directorul turneului este Adam Barrett. Intrecerea s-a mutat in actuala locatie in 1987, in ceea ce se numeste "Tennis Center Crandon Park". Recordul de victorii de la Miami il detine Serena Williams (cu opt titluri), ultimul trofeu fiind castigat in 2015. 

Cine a cucerit ultimele cinci editii:

2016 Victoria Azarenka 
2015 Serena Williams 
2014 Serena Williams 
2013 Serena Williams 
2012 Agnieszka Radwanska.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.