Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Gorghiu, tensiuni cu L.Orban din cauza racolărilor

orban gorghiu digi24

Negocieri purtate de Ludovic Orban pentru moțiunea de cenzură ar fi dus, spun surse parlamentare, la un moment tensionat între liderul deputatilor PNL și co-președintele partidului, Alina Gorghiu.

Incindentul ar fi plecat de la trecerea in tabara PNL a deputatului PMP Gabriel Berca (ex-ministru PDL). Berca si-a anuntat trecerea la PNL in urma unei negocieri directe cu Ludovic Orban, spun surse parlamentare pentru stiripesurse.ro.

In aceste discutii, Ludovic Orban nu ar fi cerut niciun acord de la conducerea centrala a partidului sau de la organizatia Bacau unde Berca si-a anuntat trecerea.

În urma refuzului in bloc al organizatiei PNL de Bacau, liderii centrali au fost nevoiti sa ii blocheze negocierile lui Ludovic Orban.

Suplimentar, Alina Gorghiu si Ludovic Orban ar fi avut o discutie contradictorie pe aceasta tema, in care lui Orban i s-ar fi atras atentia sa aiba grija cu cine mai discuta sa vina in PNL.

Sursele citate spun ca L.Orban este unul dintre liberalii care isi doreste foarte mult schimbarea Guvernului.

La Consiliul National al PNL de la Pitesti, cand liberalii au anuntat data si tema motiunii de cenzura, Ludovic Orban le-a cerut liderilor PNL sa contribuie la racolarea de parlamentari.

"Sa nu inchideti usa in nas niciunui parlamentar care doreste sa semneze motiunea de cenzura! Nu este in interesul PNL sa plece acasa Victor Ponta, este in interesul national", a spus L.Orban.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.