Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Săptămâna decisivă pentru Marian Munteanu

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Liberalii intră în ”săptămâna adevărului”, așa cum o numesc cei din partid, adică săptămâna în care vor impactul pe care Marian Munteanu l-a avut prin intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei.

Surse din PNL ne-au explicat că Marian Munteanu nu a fost măsurat în niciun sondaj înainte de a fi împins în bătălia electorală, iar liderii partidului nu au cifrele concrete pe care se lucrează în campanie, știu doar că bucureștenii și-ar dori un candidat din ”societatea civilă”.

Drept urmare, în această săptămână va fi inițiat un amplu sondaj de opinie în care PNL îi va măsura atât notorietatea lui Munteanu, cât și scorul său în raport cu ceilalți candidați.

Deocamdată, liderii partidului fac doar calcule politice. Surse din PNL susțin că prin această mișcare, Traian Băsescu a primit șah-mat și nu va mai intra în cursa pentru Capitală. Motivul ar fi acela că Munteanu mușcă serios din electoratul fostului președinte.

În raport cu candidatul PSD, surse din PNL susțin că Marian Munteanu are prioritate la votul indecișilor și îi va cuceri mult mai ușor decât social-democrații.

Toate aceste calcule din partid vor fi confirmate sau răsturnate de sondajul amplu care se pregătește la nivelul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.