Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP 7 „vorbe de duh” ale liderilor ACL la mitingul de la Timişoara

Peste 10.000 de oameni au participat la mitingul regional ACL de la Timişoara. La ceas de seară, pe scena din Parcul Rozelor s-au perindat la microfon lideri ai noului PNL, cu discursuri care mai de care mai mobilizatoare. Dacă majoritatea vorbitorilor s-au încadrat în 3-4 minute, Vasile Blaga a vorbit 6 minute, iar Klaus Iohannis a reuşit să se întindă 17 minute. Deşi pline de îndemnuri şi atacuri la PSD şi Victor Ponta, discursurile nu s-au remarcat prin prea multe elemente de noutate. Nu au lipsit în schimb câteva fraze memorabile.

Mai jos, un Top 7 al „vorbelor de duh” din discursuri:

7. „S-au înscris în lupta electorală 14 candidaţi. 12 sunt în plus.” – Vasile Blaga, sigur că bătălia finală se dă între Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

6. „Avem de ales între Klaus Iohannis şi un om al cărui nume nu merită rostit.” – Mihai Răzvan Ungureanu, vorbind despre fostul său prieten Victor Ponta.

5. „Moldova merge în direcţia dreaptă. Dacă Moldova votează Iohannis, voi ce faceţi?” – Mihai Răzvan Ungureanu, apelând la un argument care ar putea strâni un efect invers celui dorit, ţinând cont de sentimentele bănăţenilor faţă de moldoveni.

4. „Klaus Iohannis este omul-ceas. (...) Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Klaus Iohannis.” – Gheorghe Falcă, apelând la genealogia lui Iohannis şi ţinând vie latura creştină din ACL.

3. „Cei mai fideli alegători ai PSD sunt în cimitire.” – Mircea Moloţ, preşedintele dezlănţuit al Consiliului Judeţean Hunedoara.

2. „Ce spune un teleormănean când vede Sibiul? Fă, Doino, eu în România nu mă mai întorc.” – Mircea Moloţ, hotărât să-i aducă în discuţie pe locuitorii judeţului lui Dragnea, fie ei vii sau morţi.

1. „Vreau să fac o promisiune publică. În timpul mandatului meu va dispărea din vocabularul politic noţiunea de baron local.” – Klaus Iohannis, pe o scenă pe care se mai aflau şi câţiva lideri ACL numiţi îndeobşte baroni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.