Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE NATIONALA. Ponta a clacat high-tech / VIDEO

Premierul Victor Ponta a clacat high tech, a fost tradat chiar de gadget-urile care il pasioneaza.

Deputatul Victor Ponta care obisnuieste sa isi faca aparitia in Parlament la voturi pe proiecte importante, sustinute de Guvern, a ratat votul pe Codul Fiscal crezand ca acesta este la ora 12.30, in loc de ora 12.00.

Ponta a venit foarte relaxat la Camera Deputatilor pe la 12.15, a zabovit un pic pe hol, apoi a intrat in plen fara sa se grabeasca (vezi video mai jos), intreband daca a inceput votul. Cand i s-a spus ca s-a si terminat, a intrebat mirat daca nu incepea la 12.30.

Astfel Ponta a ratat votul la proiectul sau de suflet in conditiile in care Camera Deputatilor a anuntat inca de duminica seara programul zilei de joi, unde votul final figura la ora 12.00.

Toti deputatii PSD (inclusiv Victor Ponta) au fost anuntati prin SMS de ora votului final.

Singura explicatie este ca premierul a fost tradat de gadget-urile sale. Nici smartphone-ul, nici smart-watch-ul, nici tableta n-au reusit sa ii dea alerta lui Ponta cu privire la ora la care trebuia sa fie in plen. Ponta a fost printre primii fericiti din Romania sa detina un apple-watch care poate fi folosit pe post de telefon sau pentru schimburi de mesaje. El poate asculta muzica si isi poate verifica contul de pe retetele de socializare, ceea ce este evident ca face, dat fiind faptul ca isi actualizeaza pagina in timp real si urmareste toate site-urile de stiri importante.

Totodata, telefonul ii urmareste pulsul, activitatea fizica si ii poate trimite avertismente daca a petrecut prea mult timp pe scaun. El poate fi folosit si pentru a face plati, pentru a comanda un taxi sau a deschide usa la hotel.

Nici colegii si nici armata de consilieri nu au reusit sa faca in asa fel incat premierul sa fie prezent la votul final pe Codul Fiscal. P.S. Este posibil sa fi uitat de tot si de toate pentru ca la ora 14.00 era asteptat la DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.