Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, critici DURE la PSD și PNL: Împiedică votul din străinătate

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Traian Băsescu a lansat, miercuri, un atac asupra PSD și PNL privind situația alegătorilor din diaspora, afirmând că aceștia nu doresc să sprijine dreptul acestora la vot.

Putin îşi trimite mâna dreaptă să facă ordine în R.Moldova

"Constatăm din nou o dorință fără limite a celor două mari partide care știu foarte bine problema cetățenilor români cu domiciliu și cei cu rezidență, constatăm că cele două partide prin legea pe care au votat-o cu două mâini nu fac decât să împiedice votul din străinătate" a precizat fostul președinte, într-o intervenție telefonică la B1 Tv.

De asemenea, fostul președinte a atras atenția asupra neîntelegerii dintre cele două categorii de votanți, cei 9.000 de români care sunt doar rezidenți în străinătate și au trebui să se înscrie pe liste și cei 600.000 care au domiciliul stabil în Europa.

"Cred că este o eroare de înțelegere care provine din lipsa de explicații clare, într-adevăr pe listele electorale din străinătate s-au înscris circa 9.000 de români, din cele 3,5 milioane din Europa. Dar tot pe listele electorale din străinătate se află și cei circa 600.000 de români, cetățeni români cu domiciliul în străinătate, aceștia sunt pe listele electorale, nu este niciun hocus pocus că au fost 9.000 și au apărut 609.000" a precizat Traian Băsescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.