Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îi distruge pe procurori: Să știe că abuzurile lor de 11 luni vor fi rejudecate VIDEO

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o reacție fără precedent la adresa procurorilor din România! El îi acuză că atacă toată clasa politică prin declarații publice, iar răspunsul va fi pe măsură de la cei din urmă.

Citește și: ALERTĂ MONDIALĂ Escaladare fără precedent a tensiunilor între SUA și RUSIA

”Ştiţi că am fost susţinător fără rezerve al justiţiei, dar după ce am constatat că în România procurorii sunt principalii jucători publici, îmi dau seama că deja s-a sărit un prag pe care unii lideri din Parchete nu îl înţeleg că nu pot conducere ţara şi nu pot lovi mereu în clasa politică. Iar pe de altă parte, să spună ‘despre noi nu are nimeni voie să zică nimic’. Șefii de Parchete atacă liderii politici. Ei trebuie să se aștepte că vor primi replici de la politicieni. Ei nu au două fraze fără să atace clasa politică. Dacă vor un echilibru, trebuie să-l respecte. Sunt unii de prin Parchete care anunță și șefii de galerii pentru fluierături. E un tratament care nu pe mine mă umilește, ci pe cei care conduc aceste instituții, iar aici mă refer direct la Parchetul General.

Citește și: DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu despre Rareș Bogdan, ”batistuță ăla”

N-aș vrea sa ma pronunt, desi vad si eu diferenta de tratament. Ion Iliescu e chemat cu toata discretia, eu sunt chemat cu toata anuntarea inainte, probabil sefii din parchete anunta si sefii de galerii pt fluieraturi.

E un tratamant care nu pe mine ma umileste, ci pe cei care fac parte din Parchetul General Sa ajungi tu ca Parchet General sa ceri redeschiderea unui dosar penal pentru ca am facut o declaratie privind demisia, asupra careia am revenit imediat dupa vot, si sa mergi la ICCJ pt cererea de urmarire penala, mi se pare degradant pentru ca procurorul putea sa ia si declaratia de dupa cand am zis ca renunt.

Citește și: DNA a mai rezolvat un mega-dosar! Anunțul făcut acum de procurori: Ce personaje sunt vizate

Sa haituiesti seful statului pentru declaratia lui Vadim in care spune ca seful statului si-a insusit 4 milioane de euro pentru operatiuni in Irak, sa deschizi cercetari penale cand ti-e asa usor sa verifici prin mijloace indirecte daca acest lucru s-a intamplat, mi se pare umilitor.

Cel care a tras la revolutie in teroristi, si nu s a aflat niciun terrorist, deci a tras in populatie. Acest om care a tras in teroristi inexistenti e cel care ordona haituuirea mea in fiecare zi. Va asigur ca nu ma deranjeaza si nu ma impresioneaza pe cum crede el. Nu-si imagineaza cat pot duce eu cu zambetul pe buze. Daca Nitu asta crede ca merita un fost sef de stat sa-l batjocoreasca cu deschideri de dosare pe orice declaratie, asta e.

Citește și: Eclipsată de Carmen Iohannis, regina Letizia a Spaniei e criticată pentru fusta asta / FOTO

Dar va veni o zi cand abuzurile vor fi rejudecate, sa nu credeti ca abuzurile care se fac de 11 luni incoa sunt niste chestii care raman, le-am facut ca am putere si asta e. Va trebui luata legislatia noastra, comparata cu legislatia europaena, va trebui vazut unde s-au incalcat norme in decizii existente CEDO si cei care le-au incalcat trebuie sa raspunda.

Citește și: SCANDAL monstru la Antene. Badea lansează acuzații grave

Toate dosarele mele sunt pornite de la oameni politici. Dosarul Mihaileanu e un sir de 12 senatori PSD care au facut o plangere.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.