Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a DEZLĂNȚUIT la România TV: A dat totul pe față despre Kovesi, Coldea și Udrea

basescu-938x535

13 martie poate fi ziua în care Elena Udrea ar primi cea mai proastă veste din viața sa. ÎCCJ a rămas să anunțe o decizie în dosarul Gala Bute, după ce DNA a cerut aproape 21 de ani de închisoare pentru fostul ministru.

Traian Băsescu îi ia apărarea lui Udrea. El a vorbit, la România TV, despre relația fostei sale consiliere cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Conform lui Băsescu, Udrea a depus o plângere la CEDO. În plus, el a dezvăluit că șefa DNA a priit informații de la CCR cu o zi înainte ca judecătorii Curții să dea verdictul de conflict constituțional după ce procurorii au deschis dosar penal după ce Guvernul a emis UG 13.

Citește și: SCANDAL O profesoară a întreținut relații sexuale cu un elev, într-un parc / FOTO

”E evident că Elena Udrea a ucis un batalion de s-au cerut 21 de ani de închisoare. Ieri am văzut o emisiune cu un condamnat pentru omucidere care a primit 7 ani. Udrea și Kovesi nu s-au suportat niciodată. Ea nu avea o animozitate doar cu Kovesi, ci și cu Coldea, de la o întâmplare în care Coldea nu a avut drepate. A demascat o minciună a lui Coldea despre domnul Maior și Coldea și-a pus un semn în frunte. Udrea mi-a spus cu 6 luni înainte de a fi arestată că va fi arestată.

Laura Codruța Kovesi a făcut o presiune anti-națională mințind în toată presa internațională și nespunând că trebuie modificate Codurile Penale conform deciziei CCR. Dânsa a fost informată cu o zi înainte de decizia Curții. Dânsa e deasupra legii.

Citește și: Nicole Kidman și Lenny Kravitz au ASCUNS asta mulți ani

Udrea a făcut plângere la CEDO pentru tratamentul care i s-a aplicat, că a fost plimbată cu cătușele.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.