Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a răzgândit: 'Vreţi să-l schimbăm pe Tomac acum?'

Dacă în primăvara anului 2015 anunţa că nu are de gând să devină membru de partid, pentru că "actorii tranziţiei trebuie să facă pasul înapoi", Traian Băsescu şi-a schimbat radical poziţia. Fostul preşedinte nu numai că se va înscrie în PMP, dar are de gând să preia şi şefia formaţiunii, aşa cum a lăsat să se înţeleagă sâmbătă, 5 septembrie.

Întrebat de unul dintre participanţii la cursurile şcolii de vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, care se desfăşoară la Mamaia, dacă va candida la şefia PMP, la viitorul congres al formaţiunii, potrivit Mediafax, Traian Băsescu a răspuns, râzând: "Întâi să mă înscriu în partid. Vreţi să-l schimbăm pe Tomac acum (Eugen Tomac, preşedintele PMP- n.red)?".

Fostul preşedinte anunţase, pe 22 august, la finalul Conferinţei Regionale a PMP de la Alba Iulia, că, cel mai probabil, se va înscrie în PMP din toamnă. "Aş încheia asigurându-vă că, după ce am fost la Conferinţa Regională de la Timişoara, de la Galaţi, de la Iaşi, de la Piteşti şi aici, la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră", a spus Băsescu la Alba Iulia.

Vezi şi: Băsescu îl atacă pe Iohannis şi anunţă: Când se poate face unirea României cu Republica Moldova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.