Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRUMP, reacţie DURĂ la anchetele FBI: 'De ce afacerile CORUPTEI Clinton cu Rusia nu sunt anchetate?'

cnn.com
trump clinton

Preşedintele american Donald Trump a reluat atacurile la fosta sa rivala în alegeri, Hillary Clinton.  Trump o acuză că şi-a distrus telefoanele cu ciocanul şi că şi-a "înălbit" e-mailurile. Trump relansează aceste dezvăluiri la o zi după ce The Washington Post a dezvăluit că este anchetat cu privire la obstrucţionarea justiţiei.


"De ce familia lui Hillary Clinton şi afacerile democraţilor cu Rusia nu sunt analizate, dar non-afacerile mele sunt?", a scris preşedintele Donald Trump pe Twitter.



"Corupta H. şi-a distrus telefoanele cu ciocanul, şi-a 'înălbit' e-mailurile, iar soţul ei s-a întâlnit cu AG (secretarul Justiţiei) cu câteva zile înainte să fie scoasă de sub urmărire - iar ei vorbesc despre obstrucţionare?", a adăugat el.



Trump pare să se refere la ancheta FBI cu privire la serverul privat de e-mail al lui Clinton. Potrivit unor dezvăluiri de presă de anul trecut, Clinton şi-ar fi distrus telefoanele cu ciocanul, în doua rânduri, pe când era secretar de Stat. Ea ar fi folosit programul BleachBit ca să-şi şteargă unele e-mailuri, scrie Ziare.com. Clinton a fost criticată, de asemenea, din cauză că a folosit un server privat de e-mail pe când era secretar de Stat. Preşedintele american a fost aspru criticat în ultima perioadă atât de democraţi, cât şi de republicani după ce l-a demis pe James Comey de la şefia FBI în timp ce ancheta o eventuala complicitate a echipei sale de campanie cu Rusia. Comey l-a acuzat că i-a cerut să abandoneze anchete cu privire la membri ai echipei sale de campanie şi că a desemnat ancheta cu privire la Rusia drept un "nor" pe care i-ar place să-l vadă dispărând. Ancheta FBI cu privire la aceste e-mailuri a fost una dintre principalele teme ale campaniei prezidenţiale din 2016 şi calul de bătaie favorit al lui Trump.

Citeşte şi: Șeful Pentagonului avertizează: Un război împotriva Coreii de Nord ar fi 'catastrofal'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.