Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă vrea o nouă REVOLUȚIE: Pe cine a luat la ȚINTĂ vedeta de la PRO TV

www.stirileprotv.ro
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă se remarcă din nou cu un mesaj la adresa politicienilor și a celor care condu țara. Vedeta PRO TV a luat la țintă, de această dată, o instituție ce ar trebui să fie un sprijin pentru români. Este vorba despre Avocatul Poporului. Chirilă îl critică pe Victor Ciorbea, pe care îl acuză că a sărit în ajutorul lui Liviu Dragnea, atacând la Curtea Constituţională legea prin care un condamnat penal definitiv nu are dreptul să fie membru al Guvernului.

”Deci Victor Ciorbea incearca sa ne spuna ca una din marile preocupari si griji ale poporului ar fi aia ca Dragnea nu poate fi prim ministru pentru ca a fost urmarit penal si condamnat. Adica Ciorbea ne spune ca poporul iubeste condamnatii si urmaritii penali si ar vrea poporul sa vada daca legea (de bun simt) care le interzice astora sa candideze e constitutionala. Eu personal nu cred ca poporul se sinchiseste prea tare de asta. Dar cred sincer ca Ciorbea isi depaseste atributiile. Mai ales atunci cand ne spune ca pe el nu l-au sesizat cetatenii.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

"N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (...), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină" Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum. Hai sa semnam in numar cat mai mare (n.r. o petiţie de demitere a lui Ciorbea)! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, a e mesajul lui Tudor Chirilă.

Miercuri seara, în București și Cluj-Napoca au avut loc două mitinguri în care câteva sute de persoane i-au cerut demisia lui Ciorbea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.