Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Mihai Tudose iese la ATAC: Sindicaliștii sunt vizați de premier

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpiratie

Premierul României iese la atac împotriva sindicaliștilor! Mihai Tudose le reproșează unora dintre sindicaliști că ”aud voci despre prăbușirea economiei, în timp ce România înregistrează cea mai mare creștere economică din UE”. Tudose se laudă cu sute de mii de locuri create în 2017 și cu cea mai mică rată a șomajului din UE.

Tudose punctează și anunțul unor companii care vor majora salariile în 2018, după modificarea Codului Fiscal.

Citește și: BNR susține impozitarea progresivă: Ce consecințe va avea asupra economiei României

”Cele mai valoroase 100 de companii din România au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, făcând din 2017 cel mai bun an pentru business-ul local și cel mai prolific din ultimul deceniu, se arată într-un top realizat anual de Ziarul Financiar.

Aceasta este de fapt realitatea, și nu cea închipuită de unii sindicaliști, care aud voci despre prăbușirea economiei, în timp ce România înregistrează cea mai mare creștere economică din UE.

Citește și: Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Sutele de mii de noi locuri de muncă create în acest an și una dintre cele mai mici rate ale șomajului din Uniunea Europeană, 4,14% în luna septembrie (conform ANOFM), sunt dovezi clare că măsurile din programul de guvernare sunt pro-business și contribuie la dezvoltarea României.

Sunt măsuri ce au în vedere crearea unui mediu de afaceri sănătos și care oferă facilități investitorilor, iar o economie sănătoasă nu poate fi gândită în afara acestui principiu.

Citește și: Devoalări de senzație despre Principele Nicolae: O vedetă ProTV aruncă bomba în scandalul momentului

Faptul că mai multe companii, mari angajatori, au anunțat că vor prelua contribuțiile angajatului și vor majora salariile este dovada că transferul sarcinii fiscale este o oportunitate pe care antreprenorii o au pentru a-și fideliza angajații.

Rămânem astfel consecvenți priorităților noastre din programul de guvernare și luăm măsuri pentru creșterea nivelului de trai al românilor.”, e mesajul lui Tudose.

Citește și: Schimbări MASIVE la o companie de stat: Se anunță majorarea tarifelor și renegocierea contractelor- intervenţie în forţă a noului şef .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.