Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru actor a făcut anunţul: nu va mai juca în filme de acțiune

liam neeson

Actorul nord-irlandez Liam Neeson a anunțat că nu va mai face filme de acțiune. El a făcut acest anunț miercuri la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde și-a promovat noul film "Mark Felt: The Secret Man", informează Huffington Post.

Citeşte şi: Scumpirile impuse de Guvern scot oamenii în stradă. Noi proteste de AMPLOARE

"Încă mi se dau mulți bani pentru a face astfel de lucruri. Iar eu le spun că am deja 65 de ani. Publicul va începe să pună întrebări'', a spus actorul care crede că acest viraj spre filmele de acțiune devine acum ridicol, potrivit Agerpres.

Liam Neeson a fost principalul actor al multor filme de acțiune: "The Grey" (The Grey: La limita supraviețuirii, 2012), "Non-Stop" (2014), "Night Run" (Urmărit în noapte, 2015), sau seria "Taken".

Cu toate acestea, înainte de a trece la cascadorii, el a fost unul dintre cei mai populari actori dramatici de la Hollywood, un stil pe care l-a regăsit jucând în filmul lui Martin Scorsese "Silence", lansat în 2016.

Însă înainte de a renunța la acțiune și a trece cu siguranță la altceva, alte două filme despre viață și moarte în care va juca Liam Neeson vor fi lansate în 2018: "Hard Powder" și "The Commuter".

Iar aceasta după ce actorul promisese și în 2015 că renunță la acțiune, mai ales după turnarea filmului "Taken 3'', amintește Huffington Post.

Citeşte şi: EXCLUSIV - Cum a scăpat fosta şefă AEP de interdicţia de a părăsi România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.