Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: ATAC ARMAT într-o şcoală din Franţa. Trupele speciale intervin - FOTO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE 1: Un incident armat s-a produs joi dimineaţă într-un liceu din Grasse, în Alpii Maritimi, informează AFP, BFMTV şi DPA.

Un bărbat aflat în posesia mai multor arme a deschis focul, vizându-l îndeosebi pe directorul liceului Tocqueville. Există temeri că mai multe persoane au fost rănite, transmite BFMTV, care adaugă că o persoană a fost reţinută.

Potrivit unor surse poliţieneşti, citate de Reuters, persoana reţinută este un elev de 17 ani. Acesta avea asupra sa o puşcă, două pistoale şi două grenade. 'Individul nu pare să se afle în evidenţele poliţiei', a declarat o sursă din poliţie, citată de Reuters. O a doua sursă a afirmat că doi studenţi au deschis focul înspre directorul liceului, care a fost rănit. Cei doi nu par a fi militanţi, potrivit acestei surse. 'Unul dintre cei doi a fost arestat, iar celălalt a fugit. S-a creat panică printre elevi care s-au refugiat într-un supermarket din apropiere', a mai declarat cea de-a doua sursă. Şi AFP a relatat că o a doua persoană a fugit de la locul acestui incident armat produs la miezul zilei.

Serviciile de urgenţă din Grasse, sudul Franţei, i-au avertizat pe Twitter pe locuitori să rămână în case, iar guvernul francez a lansat o alertă de atac terorist prin intermediul aplicaţiilor de telefon după incidentul din Grasse.

 

UPDATE: BFM TV anunţă că cel puţin două persoane au fost rănite cu erme de foc, după ce ul elev al şcolii ar fi intrat în cancelarie şi a tras mai multe focuri de armă în direcţia directorului unităţii de învăţământ. Aceeaşi sursă precizează că un individ înarmat a fost arestat, iar poliţia a negat că ar fi vorba despre un atac terorist de amploare.

Un incident armat s-a produs joi dimineaţă într-un liceu din Grasse, în Alpii Maritimi, informează BFMTV şi AFP, conform agerpres.

Un bărbat aflat în posesia mai multor arme a deschis focul, vizându-l îndeosebi pe directorul liceului Tocqueville. Există temeri că mai multe persoane au fost rănite, transmite BFMTV, care adaugă că o persoană a fost reţinută.

content-image

Potrivit Reuters, serviciile de urgenţă din Grasse, sudul Franţei, i-au avertizat pe Twitter pe locuitori să rămână în case, iar guvernul francez a lansat o alertă de atac terorist prin intermediul aplicaţiilor de telefon după incidentul din Grasse.

Ştire iniţială: Un liceu din localitatea Grasse, sudul Franţei, a fost atacat de cel puţin trei indivizi înarmaţi cu arme de foc.

content-image

Poliţia anunţă că mai multe persoane au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.