Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta continuă războiul cu Liviu Dragnea: Cum și-a ironizat șeful, în direct, la tv

ponta dragnea

Fostul premier, Victor Ponta nu crede că mai poate ajunge din nou premierul României. Fostul premier îl ironizează pe Liviu Dragnea, chiar dacă nu i-a pronunţat nimele. Ponta spune că nu are sprijin politic pentru a ajunge din nou într-o funcţie importantă.

"Nu se pune problema să mai fiu eu în fruntea guvernului. Nu am sprijin politic şi premierul trebuie să aibă sprijin politic. Eu nu sunt bun de şef la cameră, darămite de premier.", a spus Ponta la RTV, dar a făcut şi alte dezvăluiri.

Citeşte şi: Victor Ponta anunță dosar nou pentru Klaus Iohannis: Cine i-l poate face

"Vreau să vă spun un secret. Am avut multe ore pe care le-am petrecut cu Adrian Năstase, Isărescu, Tăriceanu, Ciorbea. Am învăţat enorm de la acesti 4 oameni care au făcut lucruri bune, dar şi greşeli. Eu candidez la Gorj pentru funcţia de deputat. E greu să fiu simplu deputat.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Elena Udrea, noi dezvăluiri incendiare despre DNA: 'E foarte grav ce se întâmplă'

Fostul premier nu l-a uitat însă pe Dacian Cioloş pe care l-a făcut praf şi a avertizat. E posibil ca România să intre din nou în criză. " Nu ştiu cine se înghesuie la putere sau nu. Pe cifre şi pe direcţii pot să vă spun că avem proiecte zero, investiţii zero, investiţiile străine au scăzut cu 70% faţă de anul trecut. 2017 poate fi 2010 şi încep să îl şi pregătească. Anul trecut am terminat bine. Unde sunt banii? Eu cred într-un singur lucru. PSD împreună cu ALDE, adică o guvernare social-liberală e cel mai bun lucru. Aşa a mers bine lucrurile şi în trecut. Un guvern social-liberal poate să ducă înainte România. Anul ăsta totul e blocat. E imposibil să nu se repercuteze ca ţară. Am fost pe primul loc doi ani, acum ne ducem la coadă, acolo unde eram în 2010.", a încheiat Ponta.

Citeşte şi: Bătaie între interlopi în Bucureşti: Mai multe persoane au fost împuşcate și înjunghiate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.